Diskusní téma: Diskuze

Datum: 10.07.2012

Vložil: proud

Titulek: Re: účast povinná

Ja zas nechapu ty co si myslej,ze tahle zem policajty,dobry policajty z presvedceni nepotrebuje,i plny stavy jsou totiz malo,kdyz se ma neco zmenit k lepsimu!Navic,dokud to bude o vejplate,aby covek prezil a uzivil rodinu a stacil narvat tlamu banksterum aby si vubec neco mohl poridit a dovolit a pak jim byl vydanej na milost a nemilost,do ty doby nebudeme vedet co je to stesti a klidny spani,kdyz se musime klepat co bude zejtra a kazdej maler nas vyslovene ohrozuje na existenci,dlouhodobe omarodis,nebudes moct parkrat zaplatit a jsi tam,vezes se az "pod most",a uz se nezmatoris.To je to co si vazne prejeme? To je to co chceme pro svy deti a vubec ty co prijdou po nas?Co jim budujeme a predame? Me osobne fackuje hamba a bezmoc,a chci s tim neco delat.Ale to musime vsichni a policie s tim hodne muze pomoct,jeden se muzeme postavit za druhyho,spis myslim,ze musime,jen spolu zacit komunikovat a udelat si vzajemny pravidla,abysme se na sebe mohli navzajem spolehnout...........proud

Vložil: Rico

Přidávám se taktéž, jestli nevyjde darování krve, tak už dopředu vím, že minimálně průjem mít budu a službu nenastoupím.

Vložil: Skinner

ještě pro UBS, možná by bylo dobrý udělat nějaký závazný přihlášení, aby se věděly počty, kdo jo, kdo ne, kdo možná...

Vložil: Skinner

Titulek: účast povinná

Já se přidávám, kdo ne, toho nechápu..

Vložil: Helena

Titulek: Re: souhlas

Pavle musím s vámi souhlasit..taktéž já nejsem z bezpečnostních složek, ale pouze civilistka, která chce žít s pocitem bezpečí pro své děti, svou rodinu a samozřejmě i pro sebe. Plně tuto akci podporuji a snažím jí dostat mezi lidi, kteří ještě nic neví...Podporu i nás občanů to chce...

Vložil: Pavel

Titulek: souhlas

Nikdy nebyla naše země v takovém rozkladu, řízenou destrukcí jako je nyní. Plně podporuji tuto akci. A ti, kteří budou psát pohoršující příspěvky necht si uvědomí, že kritizovat a láteřit v době kdy jsem v klidu, míru a neohrožen je krásné, ale co budu dělat v ohrožení života mého nebo mých blízkých. Nikdy přátelé nevíte, kdy přijde těžká chvíle, nikdy nevíte, kdy minuta čekání na spásu se stane dlouhými hodinami. A ti, co to nechápou, necht do těchto složek nastoupí, aby pochopili. PS: nejsem policista, hasič , vezeňská služba. Jsem daňový poplatník,, který chce žít v bezpečí a při ohrožení chci mít jistotu pomoci.

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8